Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem

Moderator: Micuks

Grabuliic
Vazists

Re: izbraukt ielās

30 Mar 2011, 23:34

vaidzees izbraukt... tkai saveejo vaig nogrunteet... sesdien beidzot dabuusu no metinaasanas, atlika nobraukt vienu ziemu un iznaakumaa naacaas mainiit pr spaarnus, slieksnju, pakalejaas arkas ... vaardu sakot psc :D vairs pa ziemu nebrauksu ar ziksi pasaakumu gan labaak 6 un vakaraa vareetu izgaazts caur vecriigu :D
Image

wipers
Vazists
Automašīna: VAZ 2103

31 Mar 2011, 05:41

Ja šitas pasākums saorganizēsies labprāt pieteiktos kādam par kantētāju, pašam žigsis Madonā,bet pats Rīgā, so nesanāks braukt ar savu spēkratu :/

Fiat 124
Vazists

31 Mar 2011, 13:16

Man arī pietika ar vienu ziemu, lai saprastu, ka ziemā vairs nebraukšu - rudenī garažā iekšā un, lai stāv līdz pavasarim!
VAZam jābūt ļōti, ļoti labi apstrādātam, lai ziemas braukšana paliktu bez sekām!
Vispār jau bija ļoti labi vienu ziemu nobraukāt ar VAZu, bet dārgi sanāca - slikšņi jāmaina un jākrāso!
Mans 2101 - ĶIRSIS
Mans "Limuzīns Jāņu nakts krāsā"
Divi seši viens trīsi deviņi četri nulle seši, Artūrs
Image

erviinc
Vazists
Topic Author

31 Mar 2011, 17:28

Man arī pietika ar vienu ziemu, lai saprastu, ka ziemā vairs nebraukšu - rudenī garažā iekšā un, lai stāv līdz pavasarim!
VAZam jābūt ļōti, ļoti labi apstrādātam, lai ziemas braukšana paliktu bez sekām!
Vispār jau bija ļoti labi vienu ziemu nobraukāt ar VAZu, bet dārgi sanāca - slikšņi jāmaina un jākrāso!
es arī vairs ziemā nebraukāšu. rudenī jāieziemo un miers un dievs :) tad jau var nopirkt kkādu vecu fordu ko lauzt un bojāt pa to sāli ! :)

Micuks
Vazists
Automašīna: VAZ-21063
Telefons: 26737955

31 Mar 2011, 17:42

Izbraukumam varētu pievienoties :brauc:
Kāda jēga no žiguļa ja viņu nevar baudīt, bet jāmarinē garāžā? :think: protams nav runa par izstāžu eksemplāriem kā piemēram Traktorista žiks!
Jā nu ir rūsa parādījusies tur kur ir kādas skrambas, šur tur uz bamperiem, bet rūsēt sāk tur kur ir kāda problēma, apakšā vairākās vietās ir rūsa no ledus kluču stumdīšanas, bet citādi izložņājot apakšu neatradu vietu kur būtu jāmetina kur nu vēl sliekšņu maiņas uthz.........
Varbūt vienkārši vajag vasarā kvalitatīvi sagatavot?!

Gvido
Vazists

01 Apr 2011, 20:21

Izbraukumam varētu pievienoties :brauc:
Kāda jēga no žiguļa ja viņu nevar baudīt, bet jāmarinē garāžā? :think: protams nav runa par izstāžu eksemplāriem kā piemēram Traktorista žiks!
Jā nu ir rūsa parādījusies tur kur ir kādas skrambas, šur tur uz bamperiem, bet rūsēt sāk tur kur ir kāda problēma, apakšā vairākās vietās ir rūsa no ledus kluču stumdīšanas, bet citādi izložņājot apakšu neatradu vietu kur būtu jāmetina kur nu vēl sliekšņu maiņas uthz.........
Varbūt vienkārši vajag vasarā kvalitatīvi sagatavot?!
Mans ar ziemu nobraucis un gājis plakaniski pa sniedziņu bet no sliekšņu maiņas vel nesmakas :)
Ar īlenu izgāju caur visu apakšu viss stingrs :)

rallyfan
Vazists
Automašīna: VAZ 21074

01 Apr 2011, 21:12

Ne viens jau nesaka un pa vienu ziemu nekad caurums neizrūsēs!!!
Bet visi tie sīkumi,sīkiem punktiņi,pa visiem caurumiem tā sāls tiek iekšā un tad jau pāris gadi uz punktiņiem un tad vēl pāris ar caurumiem.
Jā ir ok,patīkami paslidināties,krāmēt krustām u.t.t.bet,ja es taisos 1000Ls uz krāsošanu ieguldīt un ja man tie feinie ceļi pēc 2 gadi atkal izdzīs to sāli ārā,nu tad nauda izmesta vējā būs.
Kasīt skrāpēt,pucēt piekrāsot,tā būs cīņa ar vējdzirnavām.....
Ir ok ir,bet,ja ir pa ko ik pa laikam pārkrāsot auto!