Ai, biju jau izjaucis salonu, oem ātrumkloķis jau bija noņemts, bija nepieciešamība ielikt ātrumā, tādēļ izmantoju pirmo pie rokas esošo trubustilīgs ātrumkloķis!
tā turpināt
Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Ai, biju jau izjaucis salonu, oem ātrumkloķis jau bija noņemts, bija nepieciešamība ielikt ātrumā, tādēļ izmantoju pirmo pie rokas esošo trubustilīgs ātrumkloķis!
tā turpināt
Acīm un monitoram viss kārtībā, ņemot ārā motoru, sadalītāja vāciņš kaut kur atspiedās un salūza viens sāns. Tas ir labots, jo ir uzlikts jauns vāciņšTik tiešāmVai manam monitoram vaina, vai arī kas manaam aciim..? Kas tā par sadalītaja konfiguraciju?
Un jā apsveicu ar auto!
Veiksmi darbos! Nu jau vasarā pa Saulkrastiem vizināsies 2 sarkani žiki
Khm, khm...divi baltiVeiksmi darbos! Nu jau vasarā pa Saulkrastiem vizināsies 2 sarkani žiki
..un viens balts.
Labs, noteikti kaut kur jāsatiekas, kad man būs gatavs. Varbūt pat sanāk uzrīkot mazu fotosesiju ar Saulkrastu žiguļiemKhm, khm...divi baltiVeiksmi darbos! Nu jau vasarā pa Saulkrastiem vizināsies 2 sarkani žiki
..un viens balts.
Nezinu vai muļķīgi, tieši, kad pirku, VAZ_Detaļu Jānis teica, ka šī esot no 2101, kas ir krietni retāka. Jā, zinu, tā ir atkāpe no autentiskuma, bet neuzskatu ka eju nepareizā virzienā.Nopietna pieeja un pamatīgs darbs. Tas priecē. Bet tas, ka 21013 uzliki 2101 brilli, man liekas muļķīgi. Pirmkārt viņa ir liels deficīts- retums un noteikti,ka dārgāka, kā no 21011 un otrkārt auto no vēsturiskas vērtības kļūst par parastu braucamo.
Protams, katram savs. Es gan negribētu, ka katrs garāmgājējs zina, ka mans auto uzcelts no rūsekļa. Priekš sevis jau var, bet normāli pārdot Tu viņu nevarēsi.Jā, zinu, tā ir atkāpe no autentiskuma, bet neuzskatu ka eju nepareizā virzienā.
Ko ar to biji domājis, ka lai katrs gārāmgājējs zin ka mans uzcelts no rūsekļa? Vajag visiem stāstīt, ka virsbūve perfektā stāvoklī/nav nekad bijis sists un iepriekšējais saimnieks mācītājs braucis tikai uz baznīcu 7dienās?Protams, katram savs. Es gan negribētu, ka katrs garāmgājējs zina, ka mans auto uzcelts no rūsekļa. Priekš sevis jau var, bet normāli pārdot Tu viņu nevarēsi.Jā, zinu, tā ir atkāpe no autentiskuma, bet neuzskatu ka eju nepareizā virzienā.