aizmugure ir 205/60 ( bet gribu kko zemaku)CIk platums pakalijam riepam ? Cik daudz vitnjus nogriezi Prieksa?

Nogriezti 3 vijumi gan prieksa gan aizmugure, bet jau atkal gribu vel zagat(bet vietas arkas ta neļauj

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
aizmugure ir 205/60 ( bet gribu kko zemaku)CIk platums pakalijam riepam ? Cik daudz vitnjus nogriezi Prieksa?
Ka es tevi saprotuaizmugure ir 205/60 ( bet gribu kko zemaku)CIk platums pakalijam riepam ? Cik daudz vitnjus nogriezi Prieksa?
Nogriezti 3 vijumi gan prieksa gan aizmugure, bet jau atkal gribu vel zagat(bet vietas arkas ta neļauj)
tad kad pirku šitas 205/60 tad tadas 195/45 nebija tirgošana cik interneta mekleju un veikalos interesejos, tagt ar esmu pamanijis ka tadas ir, bet ja cena viņam labaKa es tevi saprotuaizmugure ir 205/60 ( bet gribu kko zemaku)CIk platums pakalijam riepam ? Cik daudz vitnjus nogriezi Prieksa?
Nogriezti 3 vijumi gan prieksa gan aizmugure, bet jau atkal gribu vel zagat(bet vietas arkas ta neļauj)
, arkas tiesam nav vietas ar tadam riepam
![]()
. Cik es zinu ir 195/45/R13 bet maksa
tev ir pareiza rēķināšanaAha ,tas gan , pec kaut kada laika mainisu riepas, kad sitas jau bus pagalam . Zemprofelenes meklesu 195/45 nu un prieksa 175/45 jeb 175/50 kaut ka ta , lidz ar to maasina vel bus zemak pa 1-3 cm
Nu a ko darit , ka saka "Красота Требует Жертв"tev ir pareiza rēķināšanaAha ,tas gan , pec kaut kada laika mainisu riepas, kad sitas jau bus pagalam . Zemprofelenes meklesu 195/45 nu un prieksa 175/45 jeb 175/50 kaut ka ta , lidz ar to maasina vel bus zemak pa 1-3 cmbet tas 175/45-50 ar sudigi dabut, jaunas jau ir bet arī padārgas.
Tā ganNu a ko darit , ka saka "Красота Требует Жертв"tev ir pareiza rēķināšanaAha ,tas gan , pec kaut kada laika mainisu riepas, kad sitas jau bus pagalam . Zemprofelenes meklesu 195/45 nu un prieksa 175/45 jeb 175/50 kaut ka ta , lidz ar to maasina vel bus zemak pa 1-3 cmbet tas 175/45-50 ar sudigi dabut, jaunas jau ir bet arī padārgas.
![]()
.