Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Moderator: Micuks
Cietumā var arī pa nakti paliktMošk vairāk kkādus apskates objektus pa ceļam vajadzētu,lai nav tā ka visu laiku tik brauc un tā īsti neko nebūs redzējušiVentspilī nēsu nekad bijis un tur takš i ko redzēt
Un Liepājas cietumā esot interesanti
Liepājniekiem jau vēl interesantāk sanāk!!! Liepāja - Rīga - Ainaži - Rīga - Kolka utt. - parēķini pats.Man sanaak mazliet vairaak pa 900km ja veelos nobraukt visu distanci- Rīga- Ainaži- Rīga- Kolka- Rucava- Rīga.
Ja videejais pateerinjsh ap 8L tad sanaak ~70Ls bendzha
+paika, shmiga ap 30Ls
Kopaa 100Ls toch savelk!
Vo, vo... Es arī visu pa galvu, pa kaklu lieku kopāReāli 1 mēnesis laika
Liepaajniekiem tieshi tas pats sanaak, tikkai paarbrauciens sanaak saakumaa nevis peec brauciena!Liepājniekiem jau vēl interesantāk sanāk!!! Liepāja - Rīga - Ainaži - Rīga - Kolka utt. - parēķini pats.Man sanaak mazliet vairaak pa 900km ja veelos nobraukt visu distanci- Rīga- Ainaži- Rīga- Kolka- Rucava- Rīga.
Ja videejais pateerinjsh ap 8L tad sanaak ~70Ls bendzha
+paika, shmiga ap 30Ls
Kopaa 100Ls toch savelk!
Nu tā.
Nezinu kā būs ar finansēm, bet es 100%, ka braukšu!![]()
Jā - apskates objektus vajag!!!
Sveiki, kungi!
Ar nepacietību gaidu augustu, lai ar savu "pelēcīti" nobraukt no sākuma līdz pašam galam. Tāds ir mērķis.
Ja veiksmes Dievs stāvēs blakus, tad sarunāšu 21. Volgu Liepājas pusē.
Ko jūs domājat, ja kādā placītī uzrīkotos kāds veiksmes braucienu konkurss, kurš ietvertu sevī kādu figūru izbraukšanu, vai ko tamlīdzīgu? Mani, īsti, nevilina plika riepu noplēšana. Nedomāju, ka mūsu žipčiki būtu to pelnījuši.
Lai mums izdodas!