Gribeju intereses pec apvaicaties ka Jums iet ar VAZ palaishanu shajos miinusa grados?

Es piemeram ka eju ta drusku pagriez un Pielec ka pukiite

Forums VAZ vadītājiem un mehāniķiem vai vienkārši VAZistiem
Manam žikītim arī mīnusi nav problēma,lec uz pus apgriezienaJo aukstāk jo labāk
Jāsaka tā,Silts lec sūdīgāk,hvz kāpēc tā!
Kārbai gan aukstums nepatīk,traki gaudo pirmos metrus,jālej ko labāku par krievu ellu,ir jau noskatīta tikai jāsagaida siltāks laiks!
Kādreiz pazīstamam bija žigulis,kurš dzīvoja lielā daudzstāvu mājā!Ka esot no rīta -25 palaidis vazu tad ne viens vien saskrējuši ar štropēm lai ievelkot,jo nevarot palaist savus ne-krievu auto!!!Tā jau esot bijusi ikdiena aukstos rītos vazāt štropē kaimiņu ārzemju auto!!!
Kurbulis,tā tik ir štelle!mans arī nesiero no aukstuma. bija nostāvējis un aķītis nosprādzis...... paņēmu kurbuli 3x apgriezu un pieleca
trosīte vai reduktoriņš pie kārbas,kaut kur šajos ir mitrumsManam žikītim arī mīnusi nav problēma,lec uz pus apgriezienaJo aukstāk jo labāk
Jāsaka tā,Silts lec sūdīgāk,hvz kāpēc tā!
Kārbai gan aukstums nepatīk,traki gaudo pirmos metrus,jālej ko labāku par krievu ellu,ir jau noskatīta tikai jāsagaida siltāks laiks!
Kādreiz pazīstamam bija žigulis,kurš dzīvoja lielā daudzstāvu mājā!Ka esot no rīta -25 palaidis vazu tad ne viens vien saskrējuši ar štropēm lai ievelkot,jo nevarot palaist savus ne-krievu auto!!!Tā jau esot bijusi ikdiena aukstos rītos vazāt štropē kaimiņu ārzemju auto!!!
Man no aukstuma vel raustas spidometra raditajs :O Rada pareizi un ir viss ok, bet nu kamer viss "buris" ir sasalis tad vins ta celas kad brauc un reizee raustas un izdod skanu : tik tik tik tik tik tik tik tik tik tik un atrak brauc atrak tikshkinaes ceru ka Tur nav nekadas problemas,jo kad viss ir iesilis tad viss ir kartibaa
![]()
ir kadam kas tads lidzigs bijis?man 11 mooodelis
Tas ir slikti,kaut kur sit cauri uz masu!Lec jau lec, tik kaut kas ar elektroshēmu nav kā vajag, atkal kaut kas noēdis aķi tukšu ka pat, spuldzītes nedeg.